Tatilcilere Mazı çağrısı
16.8.2021 12:55:00

Turizm cenneti Muğla’da yaşanan orman yangını turizmi de etkiledi. Rezervasyon iptalleri üzerine tatilcilere çağrı yapıldı. Yangından en çok etkilenen bölgelerden biri olan Bodrum Mazı için Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras da tatilcilere çağrıda bu

Yangından en çok etkilenen bölgelerden biri olan Bodrum Mazı için Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras da tatilcilere çağrıda bulunarak, destek vermelerini istedi.

 

Turizm cenneti Muğla’da 29 Temmuz’da başlayan yangın felaketi, turizmi de etkiledi. Adeta ateş çemberinde kalan doğa harikasında, yangından etkilenen ormanlar küle döndü. Marmaris’te başlayan orman yangınından sonra, Bodrum, Milas, Köyceğiz, Seydikemer ve Fethiye’de de alevler yükselmeye başladı. Bodrum’a sıçrayan yangın, Mazı Mahallesi’nde de etkili olmuştu. Ekiplerin ve yöre halkının, havadan ve karadan seferberlik halinde çalışarak yangını kontrol altına almasından sonra, geniş bir alanda soğutma çalışmaları yapıldı.

DAYANIŞMA YAŞATIR

Tatil cennetinde yaşanan felaket turizmi de etkiledi. Rezervasyon iptalleri üzerine, tatilcilere gelmeleri konusunda çağrı yapıldı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yangından en çok etkilenen bölgelerden biri olan Mazı için tatilcilere seslendi. Başkan Aras, “Mazı'daki küçük işletmelerin desteğimize ihtiyaçları var. Sizlerden ricam, konaklama ve günübirlik tatil için bölgedeki pansiyon ve restoranları tercih etmeniz. Dayanışma yaşatır.” dedi.


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.