TARTIŞMADA BİR KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ
15.7.2022 11:15:00

Datça’da esnaflık yapan Erhan Okur ve kayınbiraderi Mustafa Geremeli sabaha karşı saat 04.00 sıralarında iş yerine gelen 3 kişi ile tartıştı.

Tartışma sonucu bıçaklanan Okur olay yerinde hayatını kaybederken, hastaneye kaldırılan Geremeli, yoğun bakımda hayat mücadelesi veriyor.

Muğla’nın Datça ilçesinde esnaflık yapan Erhan Okur (41), gece yarısı dükkânda henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgada bıçaklanarak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre;

“Sabaha karşı saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Datça şehir merkezinde esnaflık yapan 41 yaşındaki Erhan Okur, iddiaya göre kayınbiraderi Mustafa Geremeli ile otururken iş yerine gelen 3 kişi ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile iş yerine gelen şahıslar Erhan Okur'u ve Mustafa Geremeli'yi bıçakladı. Olay esnasında sesleri duyan vatandaşlar 112 Acil Servisini aradı. Sağlık ekipleri olay yerinde Erhan Okur'un hayatını kaybettiğini belirlerken, ağır yaralı olan Mustafa Geremeli ise hastaneye kaldırıldı.

 

Olayla ilgili Diyarbakırlı olduğu iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı.


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.