Ormanlık alanlara inşaat ihalesi
11.9.2021 13:56:00

mikail zeybek--Milas’ın Güllük Mahallesinde denize yakın konumdaki ormanlık alanlar, kat karşılığı inşaat yapılması için ihaleye çıkarıldı. Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğünün kararıyla ihaleye çıkarılan 3 parsel için 59 milyon TL bedel belirlendi.

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğüne bağlı Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü kararıyla Milas’ın Güllük Mahallesinde deniz yakın konumdaki ormanlık alanlar kat karşılığı inşat yapılması için ihaleye çıkarıldı. 10 Eylül’de yayımlanan 31594 sayılı Resmi Gazete yayımlanan karar göre, kapalı teklif usulü ihaleye çıkarılan 3 parsel için 59 milyon 101 bin 500 TL bedel belirlendi. Milas Güllük Mahallesinde yaklaşık 37 dönüm olan 403, 404, 405 ada 1 parsellerindeki arazilerin ihalesi 23 Eylül’de saat 14.30’da yapılacak.


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.