Milas’a huzurevi müjdesi
7.7.2021 12:42:00

AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, bakanlıkla yapılan görüşmeler sonucunda Milas’a 100 kişilik huzurevi yapılacağını açıkladı.

Milas’ta ihtiyaç duyulan huzurevi için, bakanlık nezdindeki görüşmeler sonucu, İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunan Hazine’ye ait yaklaşık 15 dönümlük arsa tahsis edildi. AK Parti Muğla Milletvekilleri Demir ve Gökcan, Muğla’ya her alanda yatırım kazandırmaya ve her türlü hizmeti getirmeye devam ettiklerini belirterek; “Söz verdiğimiz gibi ilk günkü aşk ve şevkle çalışmaya devam ediyoruz. Bu kez de elleri öpülesi büyüklerimiz için huzurevi yapılması için arsa tahsisi yaptırdık” dedi.

Milletvekilleri Demir ve Gökcan, huzureviyle ilgili şu bilgileri paylaştı: “100 kişi kapasiteli Milas Huzurevi Projesini yatırım programına aldırdık. İmar ve proje çalışmalarını müteakip, ihale sürecine geçilecek ve inşaatına başlanacaktır. Şimdiden sevgili hemşerilerimize hayırlı olsun diyoruz.”

Milletvekilleri Demir ve Gökcan açıklamalarında; “Muğla’mıza kazandırdıkları yatırımlar için başta Genel Başkanımız Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm Bakanlarımıza, hemşerilerimiz adına teşekkür ediyoruz. Durmak yok yola devam ilkesi ile yatırım ve hizmetlerimiz kesintisiz sürecektir”  ifadelerine yer verdi.


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.