MİLAS BELEDİYESPOR VOLEYBOL TAKIMI AYDIN DEPLASMANINDA
17.12.2021 11:45:00

Milas Belediyespor Voleybol Takımı Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde sezonun ilk yarısının son maçında Aydın deplasmanında sahaya çıkıyor.

Milas Belediyespor Voleybol Takımı puan sıralaması açısından büyük önem taşıyan müsabakada Mimar Sinan Spor Salonu’nda Aydın Büyükşehir Belediyespor karşısında sahaya çıkacak. Geçen hafta kendi evinde ağırladığı Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’u 3-1’lik skorla mağlup ederek, çıkış yakalayan Milas Belediyespor sezonun ilk yarısının son maçını 3 puanla kapatma hedefinde.

Hafta içi Baş Antrenör Hüseyin Düzceler yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanlarla maça hazırlanan Milas Belediyespor iyi bir oyun sonucunda sahadan galibiyetle ayrılmayı amaçlıyor.

Milas Belediyespor ile Aydın Büyükşehir Belediyespor arasında oynanacak olan müsabaka 18 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 17:00’de başlayacak.

“MAÇIN SONUCU BÜYÜK ÖNEM ARZ EDİYOR”

Hafta sonu oynanacak olan maç hakkında konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Takımımız ilk yarının son maçında deplasmanda Aydın Büyükşehir Belediyespor karşısında sahaya çıkacak. Ligdeki konumumuz ve ilk yarının kapanış maçı olması nedeniyle maç sonucu büyük önem arz ediyor. Takımımız müsabakaya yoğun bir şekilde hazırlandı. Bu önemli müsabaka öncesinde tüm takım ve teknik ekibimize başarılar diliyorum ve iyi bir oyun sonucunda sahadan galibiyetle ayrılacaklarına yürekten inanıyorum” dedi.


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.