KAAN ZORBA ÇOK SAYIDA KULUBÜN RADARINDA
26.4.2022 12:43:00

Muğla Üniversitesi Spor Kulübü, Atletikspor, Saburhanespor ve Muğlaspor altyapısından yetişen, geçtiğimiz yıl da Bodrumspor’a transfer olan genç Kaleci Kaan Zorba takımıyla birlikte U-19 Türkiye Şampiyonu oldu.

Başarılı file bekçisi Türkiye Şampiyonası yarı finali ve finalinde penaltı atışlarında gösterdiği başarılı performansı ile takımına şampiyonluğu getirdi. Kaan Zorba çok sayıda süper lig ve birinci lig takımının da transfer listesinde yer alıyor.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doçent Dr. Ercan Zorba ve Öğretim Görevlisi Nur Zorba’nın oğlu olan başarılı file bekçisi 2004 doğumlu. Akademisyen anne babanın çocuğu olan Kaan Zorba çok küçük yaşlarda sporla tanıştı. Futbola Muğla Üniversitesi Spor Kulübünde başlayan Zorba, daha sonra Atletikspor, Sabırhanespor ve Muğlaspor altyapılarında oynadı. Son olarak geçtiğimiz yıl Bodrumspor’a transfer olan başarlı file bekçisi bu sezon takımıyla çıktığı 21 maçın dokuzunda kalesini gole kapadı. Bodrumspor forması ile U-19 Bölgesel Gelişim Ligi Türkiye Şampiyonası Finallerine kalan Kaan Zorba şampiyonanın her aşamasında kalesinde devleşti.

Türkiye Şampiyonası yarı finalinde Bursa Yıldırımspor ile karşılaşan Bodrumspor 90 dakikası berabere biten maçtan penaltı atışları sonrası 12-11 galip ayrılarak finale yükseldi. Bu maçta mükemmel bir performans sergileyen Kaan Zorba, hem penaltıdan gol kaydederken, hem de kurtardığı penaltı ile takımını finale taşıdı. Final maçında Karşıyaka ile karşılaşan Bodrumspor 2-2 biten maçı penaltı atışları sonrası 4-1 kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu. Takımın başarılı file bekçisi Kaan Zorba final maçında kurtardığı iki penaltı ile takımına Türkiye Şampiyonluğunu kazandırdı.

Sezon boyunca ve Türkiye Şampiyonasının her aşamasında yaptığı mükemmel kurtarışları ile dikkat çeken Muğlalı genç kaleci Kaan Zorba, çok sayıda süper lig ve birinci lig ekibinin transfer listesine girdi.

Kaan Zorba’nın yaşattığı başarı nedeniyle çok gururlu olduklarını ifade eden Baba Ercan Zorba, Kaan’ın gelişimine katkı sağlayan bütün antrenörlere teşekkür etti.


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.