İŞBİRLİĞİ İLE SPOR SALONU YAPILIYOR
17.12.2021 12:13:00

Fethiye Belediyesi ve Saran Holding arasında yapılan anlaşmayla birlikte Çatalarık Liseler yerleşkesinde belediyeye ait araziye spor salonu yapılıyor.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın bağlantılarıyla birlikte Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran ile birlikte yapılan anlaşma sonrasında çalışmalar son noktaya gelmek üzere. Saran Holding tarafından tamamen yapılan spor salonunda birçok detay görüşüldü. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca beraberinde Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli ile Çatalarık’ta devam eden spor salonu çalışmalarını yerinde inceledi. Okullar bölgesi olarak adlandırılan yerleşkede bulunan tüm okullara hizmet verecek spor salonu, Saran Holding ve Fethiye Belediyesi işbirliğinde yapımı sürüyor. Bu kapsamda 571,05m² alan içerisinde çelik konstrüksiyon ile yapılan spor salonunda 56 m² tribün bay, bayan soyunma odası da yer alıyor. Belediye ekipleri salon dışında peyzaj düzenlemesi yaparken, çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürk Spor Salonu ismi verilen tesisin, ocak ayı içerisinde tamamlanacağını belirtti. Salon, Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı ile birlikte yerleşkede bulunan sekiz liseye hizmet verecek.


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.