EMEKLİ İMAM CUMHURBAŞKANI ADAYLIĞINI AÇIKLADI
24.3.2022 14:16:00

Muğla’da emekli imam, ses sanatçısı Selim Yıldız Cumhurbaşkanı Adaylığını açıkladı. Muğla sınırsızlık meydanında düzenlediği basın açıklaması ile adaylığını açıklayan Yıldız, Cumhurbaşkanlığı Seçiminde ‘ Aklıselim İttifakı’ adayı olduğunu söyledi.

2009 yılında imam hatiplikten emekli olan, aynı zamanda ses sanatçısı olması ve eğlence mekanlarında sahne alması sonrası nedeniyle ismi tartışılan Selim Yıldız 2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Cumhurbaşkanı Adayı olduğunu açıkladı.

Muğla Sınırsızlık Meydanında düzenlediği basın toplantısında adaylığını açıklayan Selim Yıldız, ittifakının adını da “Aklıselim İttifakı” olarak isimlendirdi.

Yatağan’da yaşayan 5 çocuk sahibi Selim Yıldız, 2009 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan imam hatip olarak emekli olduktan sonra AK Parti’den belediye meclis üyesi adayı olarak siyasete de atıldı.

Bugüne kadar aldığı her kararda ailesinin kendisini desteklediğini belirten Yıldız, “Emekli olduktan sonra AK Parti’de siyasete başladım. Belediye meclisi üyesi adaylığımın ardından Doğruyol Partisi’nden milletvekili adayı oldum’ dedi.

Türkiye’nin bütünleştirici bir cumhurbaşkanına ihtiyaç duyduğunu savunan Yıldız,

“Son dönemlerde yönetenler nedeniyle ülkemizin ayrıştırıldığını ve içimiz bir kaos ortamının olduğunu gözlemledim. Bu düşmanlıklar ve ayrışmaların toparlanması gerektiğini düşündüm. Hep birlikte bir arada yaşama fikrini hedefleyerek aday oldum. Bugün itibarıyla adaylığımı hem buradan hem de sosyal medyadan açıklamış bulunmaktayım. Seçim hazırlıklarına devam edeceğim.” Diye konuştu.


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.