DANSÇILARDAN ÜÇÜNCÜLÜK BAŞARISI
24.12.2021 17:03:00

Türkiye Dans Sporları Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen Sportif Salsa Dansları Kulüplerarası 1. Etap Yarışması sona erdi.

Muğla’dan katılan Kadın Solo Yetişkinler A klasmanında Yasemin Ecem Hepgüler ve Yetişkinler Couple B klasmanında Yiğit Kıraklı 3’üncü oldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Fatih Haktan Coşkun Gençlik ve Spor Kulübü iş birliğiyle Cam Piramit’te 2 gün süren yarışmada, 13 kategoride 5 ile 70 yaş arasındaki 500 dansçı hünerlerini sergiledi.

Final müsabakaları sonrası dereceye giren sporcular, madalya ve kupalarını törenle aldı.

Sportif Salsa Dansları Kulüplerarası 1. Etap Yarışması’na Muğla’dan katılan Kadın Solo Yetişkinler A klasmanında Yasemin Ecem Hepgüler ve Yetişkinler Couple B klasmanında Yiğit Kıraklı 3’üncü oldu.

Başarılı dansçılar Yasemin Ecem Hepgüler ve Yiğit Kıraklı Menteşe Belediye Başkanı Bahhattin Gümüş’ü makamında ziyaret etti.

Başkan Gümüş, “Türkiye Dans Sporları Federasyonu ve Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Antalya’da düzenlenen Sportif Salsa Dansları Kuluplerarası 1. Etap Yarışmasında, Kadın Sola Yetişkinler A klasmanında üçüncü olan sporcumuz Yasemin Ecem Hepgüler ve aynı yarışmada Yasemin ile çift olarak katıldıkları Yetişkinler Couple B klasmanında üçüncü olan sporcumuz Yiğit Kıraklı’yı teprik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.