Asansör Depom Türkiye'nin 1 Numarası!
2.7.2021 10:16:00

Denizli'de 1957 yılından beri faaliyet gösteren Salman Asansörleri, Asansör Depom adı altında kurduğu e-ticaret web sitesi ile asansör sektöründe yeni bir çağ başlattı.

 

 

Denizli'de 1957 yılından beri faaliyet gösteren Salman Asansörleri, Asansör Depom adı altında kurduğu e-ticaret web sitesi ile asansör sektöründe yeni bir çağ başlattı. Açılan online asansör mağazası büyük ilgi toplarken, sitenin müşteri trafiği ise her geçen gün yükselmeye devam ediyor.

 

Denizli'nin köklü firmalarından Salman Asansörleri'nin yeni hamlesi teknoloji dünyasında oldu. Salman Grup bünyesine e-ticaret alanında faaliyet gösteren Asansör Depom şirketi de eklendi. 1957'de Denizli'de kurulan asansör sektörünün öncü firması Salman Grup artık e-ticaret dünyasında da yerini aldı.

 

2020 yılında asansordepom.com olarak geliştirilen projenin ana hedefi Türkiye'de asansör sektöründe liderliği almak olarak belirlendi. Asansör Depom e-ticaret web sitesinde, müşterilerin ve asansör firmalarının asansör yedek parça satışlarında uygun fiyatlarla buluşturulması sağlanıyor. Yüzlerce kaliteli ürünün yer aldığı sitede fiyatlar gerçektende uygun! Piyasa fiyatlarının altında satış yapan Asansör Depom'un ilk hedefi ise yüzde yüz müşteri memnuniyeti...

 

256 bit SSL güvenlik sertifikalı sitede kullanıcı güvenliği ise çoğu siteye göre üst düzeyde tutulmuş. Girilen kart bilgileri ise site yöneticileri dahil olmak üzere hiç bir aşamada görünmüyor ve veri tabanında tutulmuyor. Müşterilerinin güvenliğini ve memnuniyetini ön plana alan site yönetimi, kendilerinden bu konuda oldukça emin.

 

Yüzlerce kaliteli ürünü, uygun fiyatlarla müşterilerine ulaştırmayı hedefleyerek asansör market sektörüne giren asansör depom firması kısa sürede milyonlarca kişiye ulaştı. Sitede asansör kapıları, asansör motorları, asansör rayları, asansör kumanda panoları ve asansör ile alakalı tüm asansör yedek parça ve malzemeler sitede yer alıyor.

 

Yapılan büyük indirimler ve kampanyalar ile sitenin Türkiye'nin en büyük Asansör E-Ticaret sitesi olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sağlam altyapısı ve destekçileri ile her geçen gün büyüyen Asansör Depom, yapılan çalışmalar ile daha fazla güvenilirlik ve daha fazla müşteri memnuniyeti ile yoluna devam ediyor.

 

Kullanıcıları yetersiz ve güvenliksiz sitelerden alışveriş yapma konusunda uyaran site yöneticileri, gelişen teknoloji ile dolandırıcıların her sektöre el attığını, bu konularda güvenilir yerlerden alışveriş yapılması durumunda kullanıcıların herhangi bir sorunla karşılaşmayacağını belirtti.

 

İnternet dünyasında kaliteli bir e-ticaret sitesi olarak yerini alan Asansör Depom, emin adımlarla büyümeye devam ederken kullanıcılara eski bilindik tarzın dışında yepyeni bir deneyim sunuyor. Şirketin kısa süre içinde büyümesi ve sektörde yine öncü bir kuruluş olması bekleniyor. https://www.asansordepom.com/ url bağlantısı

 

 

 

 


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.