RAMAZAN PİDESİNİN FİYATI BELLİ OLDU
24.3.2022 20:17:00

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Meclis toplantısı, Meclis Başkanı H. Koray Özcan’ın divan başkanlığında, MUTSO merkez hizmet binasında gerçekleştirildi.

Ekmek fiyatlarının belirlendiği toplantıda, 350 gram Ramazan Pidesinin 7 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantısı, Meclis Başkanı H. Koray Özcan’ın divan başkanlığında, 22 Mart Salı günü MUTSO merkez hizmet binasında gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan ve yönetim kurulu, Meclis Üyeleri, Meslek Komite Başkanları ve Disiplin Kurulu Başkanı Mehmet Özavcı ile Muğla Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İbrahim Zeybek’in katılım sağladığı toplantının konuğu Prof. Dr. Mehmet Marangoz oldu. Marangoz, ‘Ekonomide 2022 Yılı Görünümü’ konulu bir sunum gerçekleştirerek ekonomide beklentiler ve risklere ilişkin bilgilendirmede bulundu.

RAMAZAN PİDESİ VE EKMEK FİYATLARI BELİRLENDİ

Marangoz’un sunumunun ardından gündem maddeleri görüşülerek oylamaya sunuldu. Gündem maddeleri kapsamında Ramazan Pidesi fiyatı ve yeni somun ekmek fiyatı belirlendi. Karar göre 350 gram Ramazan Pidesi 7 TL’den 210 gram somun ekmek 3 TL’den satışa sunulacak.


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.